Galerie

Over ons

Galerie Post + García is een galerie voor internationale hedendaagse  kunst, die in 2004 door galeristen Paloma García en Peter Post werd geopend. Beiden zijn geen nieuwkomers in de kunstwereld – Peter Post begon reeds in 1987 een galerie in Brunssum en stond jarenlang op grote, internationale kunstbeurzen terwijl de Spaanse Paloma García sinds lange tijd de internationaal vermaarde kunstenaar Ripollés vertegenwoordigt. In hun galerie, welke gevestigd is in het door Mario Botta ontworpen ‘La Fortezza’ aan de Avenue Céramique, tonen ze een breed scala aan Nederlandse en internationale kunstenaars zoals Armando, Sidi El Karchi, Lataster, Alexander Vogels, Gao Brothers, Ewa Sadowksa, Michael Lauterjung, Ripollés en Fien Huth.  


Team Post + García, met van links naar rechts: Ria Meijers (Kunstuitleen Maastricht), Mariette Janssen, Peter Post, Paloma García en Laura Post

Architectuur
     

   
Galerie Post + García | Avenue Céramique 17 | Maastricht

Kunstuitleen Maastricht
Om nog beter aan de wensen van het kunstminnend publiek in de regio te kunnen voldoen, openden wij in 2009 Kunstuitleen Maastricht. U vindt ons op twee locaties in Maastricht: In Wyck aan de Rechtstraat 50 en in het upcoming Sphinxkwartier aan de Boschstraat 87.

In Kunstuitleen Maastricht vindt u kwalitatieve, betaalbare kunst van o.a. Armando, Corneille, Ripolles, Christo, Lidia Masllorens, Conbulius, Hans Pieterse en Hans Keuls.

In onze kunstuitleen en galerie vindt u een uitgebreide collectie, die u tegen flexibele voorwaarden in huis haalt. Bezoek ons en laat u professioneel adviseren!


Kunstuitleen Maastricht, Rechtstraat 50 Maastricht | Voor meer informatie bezoek kunstuitleenmaastricht.nl