Activiteiten tijdens TEFAF 2016
20-02-2016

11 - 20 maart staat Maastricht in het teken van TEFAF. Galerie Post +García pakt zoals gewoonlijk groot uit met exposities op drie locaties in Wyck en Céramique. Aan de Avenue Céramique 17 tonen wij werken op papier van Eugène Brands, aan de Rechtstraat 86 presenteren wij 'Around CoBrA', met werken van o.a. Karel Appel, Corneille en Lucebert en in Kunstuitleen Maastricht zijn highlights uit de collectie te zien, met werk van o.a. Christo, Armando, Ripollés en A.R. Penck.

Tijdens TEFAF organiseren wij ook verschillende activiteiten:

Op vrijdag 11 maart is er vanaf 19u. een feestelijke avond in Kunstuitleen Maastricht, waar wij u onder genot van een hapje en drankje rondleiden langs de collectie en graag vertellen over verschillende bijzondere technieken.
Locatie: Rechtstraat 50 | Maastricht

Op zaterdag 12 maart tussen 10 - 14u. zendt het radioprogramma L1 Cultuurcafé live uit vanuit Galerie Post +García. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
Locatie: Avenue Céramique 17 | Maastricht

Op zondag 13 maart houdt Eugénie Brands, dochter van de kunstenaar, om 15u. een lezing bij de expositie Eugène Brands | Compositions Magiques. Wij hopen dat u erbij bent.
Locatie: Avenue Céramique 17 | Maastricht