Presentatie pigmentdrukken Sidi El Karch...
25-11-2016

Presentatie prenten Sidi El Karchi in Boekhandel Dominicanen Maastricht 1 december vanaf 19 uur met lezing Abdelkader Benali
Het werk van de Limburgse kunstenaar Sidi El Karchi (Sittard, 1975) is opgenomen in tal van museale collecties, waaronder Bonnefantenmuseum Maastricht, Museum MORE Gorssel, Schunck Heerlen en Het Domein Sittard. Afgelopen jaar verscheen de door Jan Louter gemaakte documentaire ‘Sidi El Karchi – Portret van een schilder ’, die werd uitgezonden op NPO en L1.Om het werk van El Karchi, die slechts zo’n acht monumentale doeken per jaar creëert, ook toegankelijk te maken voor een groot publiek, vervaardigde hij  in samenwerking met Galerie Post + García een bijzondere serie van zes pigmentdrukken, hoogwaardig gedrukt op een zwaar aquarelpapier. Deze prenten werden gedrukt in een gelimiteerde oplage van 30 (handgesigneerde en genummerde) exemplaren. De prijs van een pigmentdruk bedraagt €750 (inclusief lijst met museumglas), waarbij gebruik gemaakt kan worden van de renteloze Kunstkoopregeling. Voor meer informatie over het bestellen van de werken kunt u ons mailen info@postgarcia.nl of telefonisch via T 043 356 1900.
 

Op donderdag 1 december om 19 uur worden deze prenten in Boekhandel Dominicanen gepresenteerd. Abdelkader Benali zal daarbij zes gedichten voordragen die hij speciaal voor de gelegenheid bij deze werken van El Karchi schreef. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn!