Boekpresentatie zondag 11 december
16-11-2016


Boekpresentatie met auteur Antoon Melissen en directeur MOA museum Yvonne Ploum
Momenteel is, van 2 november 2016 t/m 8 januari 2017, de expositie Kopf Herz Hand te zien, met nieuwe gouaches van Armando, die hij in één jaar vervaardigde. Op zondag 11 december vanaf 15 uur presenteren wij de publicatie Kopf Herz Hand - Armando's lof der schilderkunst. Behalve de drieënveertig kunstwerken zijn hier bijdragen in opgenomen van fotograaf Stephan Vanfleteren, fotograaf Richard Stark en een tekst van Antoon Melissen, auteur/samensteller van o.a. 'Tussen het weten en begrijpen', hét standaardwerk over het oeuvre van Armando.

Bij de boekpresentatie zal Yvonne Ploum, directeur MOA te Bunnik, vertellen over haar ervaringen in Atelier Mas de Flors, waar de materiedrukken met carborundum van Armando gedrukt worden. Tevens zullen we voor het eerst in de galerie enkele nieuwe drukken op het indrukwekkende formaat van 140 x 140 cm presenteren.

Verder geeft auteur Antoon Melissen een inleiding, refererend aan de tekst 'Kopf Herz Hand - Armando's lof der schilderkunst' die hij voor de publicatie schreef. Melissen schreef onlangs in opdracht van David Zwirner Gallery een boek over Jan Schoonhoven, stelde hét standaardwerk 'Armando - Tussen het weten en begrijpen' samen en wordt beschouwd als dé biograaf van Armando.

Het belooft een bijzondere middag te worden, die liefhebbers van het oeuvre van Armando niet mogen missen. U bent van harte welkom aanstaande zondag 11 december vanaf 15 uur. 

Locatie: Galerie Post + García, Avenue Céramique 17, Maastricht


Auteur Antoon Melissen zal bij de presentatie aanwezig zijn en ingaan op de getoonde gouaches. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!