Editie

Sidi El Karchi
'Fearless'
2016
Pigmentdruk op 300 grs Hahnemühle aquarelpapier
87 x 60 cm
Oplage: 30 exemplaren
Prijs inclusief lijst (witte houten lijst met museumglas): €875

Fearless

Fearless
Sidi El Karchi (Sittard, 1975) weet als geen ander stilte te verbeelden, waarbij hij zijn bewondering voor kunststromingen als de Renaissance en grote voorgangers als Michelangelo geenszins verbergt. Stijn Huijts, directeur Bonnefantenmuseum Maastricht, schreef over de kunstenaar dat hij in zijn schilderijen en tekeningen iets zichtbaar maakt van de innerlijke waarheid die er in zijn onderwerpen besloten ligt. El Karchi’s psychologische portretten laten zich volgens Huijts opvatten als een “liefdesverklaring aan de kunstgeschiedenis, de schilderkunst en de mens”.
Het werk van Sidi El Karchi, die slechts zo’n acht monumentale doeken per jaar creëert, is opgenomen in tal van museale collecties, waaronder Bonnefantenmuseum Maastricht, Museum MORE en Het Domein Sittard. Om zijn werk ook toegankelijk te maken voor een groot publiek, vervaardigde hij in samenwerking met Galerie Post + García Maastricht een bijzondere serie pigmentdrukken, hoogwaardig gedrukt op een zwaar aquarelpapier.
Deze prenten werden vervaardigd in een oplage van 30 (gesigneerde en genummerde) exemplaren. De prijs bedraagt €600 zonder lijst en €750 ingelijst met museumglas.
Post Garc´┐Ża

Wenst u meer informatie over deze editie? Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw naam

E-mailadres

Uw vraag

Annuleren